Menu's
Je kan zelf uw menu voor uw feest samenstellen. Tijdens het seizoen is er een speciaal wildmenu. Voor allerhande party's kinderen of volwassenen kan je opteren voor de spaghetti-party. Neem uw keuze uit onderstaande gerechtjes en vraag om de prijs per persoon.
Er zijn 3 voorbeeldmenu's opgemaakt om u een prijsindicatie op te geven.
Paling
- Gebakken met verse tartaar.
- Room
- Tijl Uilenspiegel
- Groen
- Provenciaal
Steeds geserveerd met brood.
23 euro p.p. incl BTW.
Supplement frietjes 1,50 euro p.p.
Afhalen -5 % korting.
Wildmenu
Van 1 okt. tot 28 febr.
- Pompoensoep
- Marcassin grand veneursaus
- Peertjes in de rode wijn met veenbessen
- Gestoofd witloof
- Aardappelkroketten
- Dessertbordje: Chocomouse, mini eclair, mini fruittaartje, crême brulee
26 euro p.p.incl BTW.
Voorgerechten
- Parmaham met meloen
- Tongrolletje
- Zalm
- Gerookte zalm
- Soep: Tomaat, Asperge, Pompoen, Kervel, Agnes Sorel
Hoofdgerechten
- Tongrolletje
- Zalm
- Varkenshaasje
- Varkensgebraad
- Kalkoenfilet
- Marcassin (Seizoen)
- Parelhoenfilet
Sauzen
- Pepersaus
- Archiducsaus
- Fine Champagne saus
- Grand Veneursaus
- Jagersaus
Bijgerechten
- Frieten
- Aardappelkroketten
- Gratin Dauphinois
Groenten en fruit
- Boontjes met spek
- Gestoofde wortelen
- Gestoofd witloof
- Sla mix
- Peertjes in de rode wijn
Voorbeeldmenu 1
- Tongrolletjes op Normandische wijze
- Tomatenblokjes en garnaaltjes
- Witte wijnsaus
- Pomme Duchesse
- Varkenshaasje fine champagne
- Peertjes in de rode wijn met veenbesjes
- Gestoofde wortelen
- Aardappelkroketten
25,50 euro p.p.incl BTW.
Voorbeeldmenu 2
- Bordje gerookte zalm met fijn gesnipperde ajuin
- Sla mix en toast
- Kalkoenfilet met archiducsaus
- Boontjes met spek
- Gestoofde wortelen
- Gratin Dauphinois
- Bolletje vanilleijs met rode vruchtenmix.
25 euro p.p.incl BTW.
Voorbeeldmenu 3
- Gepocheerde zalm met vissaus en brunoise groentjes
- Pommes Duchesse
- Varkensgebraad met jagersaus
- Slamix met vinaigrette
- Frietjes
24 euro p.p.incl BTW.